Lue esityksestä

Laulun pistän soimaan!

Hei, me striimataan! on oikein laulun ja musiikin ilotulitus joka sopii kaikille mukavaksi kesäesitykseksi. Esitys sopii hyvin niin aktiivisille teatterikävijöille kuin myös muissa katsomoissa viihtyville.
Ohjaaja Arto Mantela on vääntänyt kaasun täysille ja vyöryttää katsojien silmille yhdessä taidokkaasti laulavien näyttelijöiden kanssa vauhdikkaan Hei, me striimataan! -kesäilottelun. 

Lavan

Mariia Herckman, Anne Myllymäki, Teemu Polakovski, Susanna Saarela, Anniina Tapioharju, Jukka Ussa ja Taru Virolainen nousevat kesäteatterin lavalle  Hei, me striimataan! -kesäilottelun tähtinä viidellä eri paikkakunnalla Pirkanmaalla.

Sketsikohtausten lomassa saa nauttia loistokkaasta musiikista, esitykseen onkin koottu 26 toisistaan poikkeavaa musiikkinumeroa.

Musiikki-ilottelussa kuullaan monia tuttuja hittejä, esimerkiksi:
Sinä lähdit pois, Käyn ahon laitaa, Jambalaya, Jos sä tahdot niin, Mysteriet, Vanha swingi, Panaman konsuli ja monta muuta.

Teatraalisempaa laulantaa pääsette kuulemaan esimerkiksi My Fair Ladyn Ascot Gavottessa, Maija ja Jannen häävalssissa sekä muutamassa muussa upeassa kappaleessa.

Viimeisen vuoden aikana on maailmalla tehty ja katseltu varmaan eniten striimattuja konsertteja, teatteriesityksiä ja tapahtumia kuin koskaan. Musiikkinumeroiden lomassa näkemään miten striimaus teatteriseurueelta sujuu – vai sujuuko ollenkaan?
Se selviää tulemalla ihan livenä katsomaan!

Esityksen kesto on noin 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Viialan teatteri

www.viialanteatteri.fi

Nahkatehtaantie 10
37830 AKAA
0400 969 490

%d bloggaajaa tykkää tästä: