Katsojapalautteet

Palautteet

Uskomatonta mihin Viialan teatteri pystyy! Aivan huikea esitys, joka kuului kuin nenä päähän suomen kesään. Pieni rankkasade juuri ennen alkua ei haitannut, esityksen meno kuivatti niin vaatteet kuin silmänurkatkin (paitsi kastuivat niin herkistymisestä kuin railakkaasta naurusta). Tälläistä lisää ehdottomasti Viialan teatterilta!
Ps. On naurettavaa ettette saaneet esityspaikkaa Akaasta!

Kiitos ja kumarrus Viialan teatteri! Lipunvaruksenne on helppo, ei jonotuksia teatterilla kun on valmiiksi liput. Koronaturvallisuusohjeet tulivat sähköpostiin sekä saapumisohjeet teatterille. Huikea shoy! Ja muutenkin homma pelitti! Ja voihan sexbomb you’re my sexbomb… upeeta!

Kiitos, thanks, tack ja japaniksi en tiedä, mutta suuri kiitos raikkaasta ja laadukkaasta esityksestä täällä Valkeakoskella! Kiitos ja kumarrus myös äänentoistolle, lipunmyynnille ja kahviolle. Mistä niin herkullisia kanawrappeja saa???

Upeaa Apian kesäteatteri ja Viialan teatteri! Nuotit olivat kohdillaan!

Keitä nämä esiintyjät olivat? Teatterin ammattilaisia? Nolo tunnustaa, etten ole käynyt Viialan teatterissa, mutta nyt on pakko käydä. Aivan mielettömän energinen ja iloinen sekä mukaansatempaava kesäiloittelu. Suosittelen lämpimästi!

Bravoo! Bravoo! Nyt Viialan teatteri loistaa, aivan super-mega-upea-mahtava esitys!

Voi kun ette päässet Akaaseen esiintymään, toivottavasti kaikki akaalaiset löytävät teidät. Tämä pitäisi kaikkien musiikin ja teatterin ystävien nähdä ja kokea. Plussaa äänentoistolle ja koronatoimille, oli turvallinen olo koko vierailun ajan!

En osaa sanoa mitään negatiivista kun ei mitään valittamista ole. Kiitos, teitte sunnuntaista vieläkin paremman. Laulu raikasi autossamme paluumatkalla.

Kiitos Viialan varjetee! Aivan uskomattoman mahtava esitys. Kyllä Viialassa osataan. Ohjaajalle erityskiitos! Pakko myös kehaista äänentoistoa, joka todella toimi. Petyin äänentoistoon satamassa, mutta teillä tuokin puoli hanskasssa. Terveisin aidot Viialan Pirkot

Tämän kesän paras esitys tähän mennessä, hakkaatte isot teatterit sata nolla!

Nyt jysähti! Täydellinen esitys, me mummot pidimme!

Juuri tämmöistä kesäteatterin tulee olla! Voi kun ihmiset ymmärtäisivät kuinka upean jutun olette rakentaneet. Kiitos huikeille laulaville näyttelijöille! Erityisesti vielä kiitos äänentoistolle ja kahviolle (aivan mielettömän hyviä tuotteita, erityisesti kanarappi!!!)

Kiitos kaikille esiintyjille, olette ihan supereita!

Kiitos ja suuri kumarrus. Oli mahtava ilta!

Täytyy sanoa että olin hieman epäilevä kun varasi liput, mutta onneksi varasin! Laulunopettajana en voinut uskoa korviani, miten on saatu koottua ryhmä jonka äänet sopivat täydellisesti yhteen! Tätä oli todella ilo kuunnella. Erityskiitos äänentoistolle!

Uskomatonta kuinka taitavia laulajia, esityksen tahdissa jalka kulkee taas ainakin viikon kevyesti! Tälläistä lisää tänne Valkeakoskelle! Tullaan uudestaan Kangasalle!!

WOOW! Aivan mahtavaa! Kiitos Apian kesäteatteri, aivan huikea esitys. Tarvii todeta että Apia ei petä koskaan! Erityskiitos hyvästä äänentoistosta ja todella hyvästä väliaikatarjoilusta! Kaikki sujui mallikkaasti kuten aina!

Tämän kesän paras kesäteatteriesitys! Esitys oli oikein kesän piristysruiske, kotimatka menikin laulaen! Tälläistä lisää!

Kiitos paljon ihanasta esityksestä olette loistava ja hyvän mielen tuottava porukka

Musiikin ammattilaisena nyt todellakin täytyy kehua! Upea ääniset laulajat, stemmat soljuivat mukana kivasti ja paljon loistavia variaatioita. Varman oloinen ja ammatillinen esitys.

Mahtava esitys! Ei uskoisi että olette harrastajateatteri, aivan ammattitasoa! Uskomattomia laulajia, tekniikka pelasi, vauhdikkaat tanssit ja iloinen meno jatkui läpi esityksen. Tulemme vielä uudelleen nauttimaan esityksestänne!

Olipa hyviä laulajia harrastajateatterissa❗Kiitos❗Nautin. Mikit, kajarit, äänimiehet: hattu päästä ja kumarrus. Hyvä TE!

Terkkuja katsomosta, ootte kyllä supereita

Tämä ilta menikin ”striimaushommissa”, eli toisin sanoen Viialan teatterin ”Hei me striimataan” – musiikillisen teatteriesityksen harjoituksissa, ja voin kertoa että se on todella hyvä ja hauska esitys.Kannattaa varata lippunsa ajoissa, esitykset viidellä paikkakunnalla, vain kerran kussakin. Suosittelen lämpimästi!
-Veijo

Liput varattu Apialle! Meidän väki odottaa jo innolla esitystä. Viialan teatterilla mahtavat laulajat, ja nyt päästään kuulemaan heitä ihan kotikunnassa!
– Ritu

Hei! Ihan pakko kirjoittaa palautetta ja hyvää sellaista lipunvarausjärjestelmästänne! Ostin äsken liput kesäesitykseenne tänne Kangasalan kesäteatteriin ja kokeilin maksaa liput MobilePay:llä! Tämä oli kätevä tapa, maksu ja liput olivatkin jo sähköpostissani!Kiitos myös siitä, että tulette tänne Kangasalle! Olemme käyneet teatterissanne useaan otteeseen ja olemme aina olleet erittäin tyytyväisiä! Upeasti laulavat näyttelijänne ovat erittäin ammattitaitoisia! Nyt odotamme, että pääsemme ihan julkisilla teatterin portille, niin voi ottaa lasillisen väliajalla!Esitystä odotellen – Mari P

Lähetä palaute

Viialan teatteri

www.viialanteatteri.fi

Nahkatehtaantie 10
37830 AKAA
0400 969 490

%d bloggaajaa tykkää tästä: