ESIINTYMISPAIKAT

Tutustu esiintymispaikkoihin

HEI, ME STRIIMATAAN! musiikki-ilottelun esityskunnat ja -kaupungit tarjoavat paljon muuta esityksemme rinnalle.
Vietä kokonainen päivä paikkakunnalla! Voit yhdistää kesäpäivään, mielenkiintoisen tutustumiskohteen, herkullisen aterian ja esityksemme.

Paikkakuntakohtaisille sivuille on myös koottu tärkeät tiedot esityspaikastamme paikkakunnalla.

Tutustu esityspaikkakuntiimme

Julkaisemme kerran viikossa uuden esittelyn

Rämsöö/Vesilahti

Tule katsomaan esityksemme Rämsöön kesäteatteriin 16.7.2021 ja samalla voit viettää koko päivän Vesilahdessa. Tutustu Laukon kartanon näyttelyihin, viihdy kartanon viehättävässä kahviossa tai tee ostoksia kartanon puodissa. Ryhmille myös kartanon rouvan pitämät opastukset.Voit myös vierailla Vesilahden keskustassa tai astele muinaisella hautausmaalla Pyhäjärven rannalla. Päivääniemessä sijaitsee Suomen suurimpiin ja kuuluisimpiin kuuluva rautakautinen röykkiökalmisto.

Kangasala

Tule katsomaan Hei, me striimataan! Kangasalan kesäteatteriin su 25.7.2021 klo 16 ja vietä koko päivä Kangasalan upeissa maisemissa. Kangasala on upeiden harjujen ja järvien kirjoma kaupunki. Kiipeä vaikka Haralanharjun näkötorniin ja ihaile maisemaa, joka teki vaikutuksen jo Sakari Topeliukseen. Vieraile Sibeliuksen tapaan Kangasalan lepokodissa, tutki vanhoja autoja automuseossa tai tutustu nykytaiteeseen Kimmo Pyykön museossa. Kangasalla paljon herkullisia ravintoloita, esim. ainutlaatuinen afgaaniravintola Aryana.

Valkeakoski /
Apian kesäteatteri

Tule katsomaan esityksemme Apian kesäteatteriin 18.7.2021 ja samalla voit viettää koko päivän Valkeakoskella. Koe taidetta ja kulttuuria Myllysaaren museossa, Voipaalan taidekeskuksessa tai Visavuoressa. Tule veden äärelle Valkeakoskelle ja tutustu monipuoliseen sekä tapahtumarikkaaseen kaupunkiin, jossa kaikki on lähellä! Poikkea kahvilla Mokkapirtissä!

Urjala

Tule katsomaan Hei, me striimataan! Urjalankylän kesäteatteriin su 1.8..2021 klo 16 ja vietä koko päivä Urjalan upeissa maisemissa.

Lempäälä /
Hakkarin kesäteatteri

Esitys loppuunvarattu!

Tule katsomaan esityksemme Hakkarin kesäteatteriin 23.7.2021 klo 18 ja samalla voit viettää koko päivän Lempäälässä.

Sivua päivitetään ennen esityskautta sekä esityskauden aikana.

Viialan teatteri

www.viialanteatteri.fi

Nahkatehtaantie 10
37830 AKAA
0400 969 490

%d bloggaajaa tykkää tästä: